Skip to content

Saradnja Budimo saradnici... iz Inata!

divider

Inat Party! Kompletna oprema za vaš event!

divider

Organizujete žurku? Event? Proslavu unutar kompanije?

Kontaktirajte nas putem kontakt forme ili telefonski i u konsultacijama sa našim timom, predložićemo vam optimalnu količinu i vrstu piva za takav događaj. U našem asortimanu posedujemo opremu kapaciteta počev od kućnih žurki, preko raznih tipova proslava do festivala! Garantujemo vam kvalitet i odlične uslove na obostranu korist!

pivo na tvojoj adresi

Inat HoReCa! Kompletna oprema za vaš objekat!

divider

Vlasnik ste restorana, kafića, paba ili bilo kog od ugostiteljskih objekata? 

Ukoliko vam se čini zanimljivim da bi vašem ugostiteljskom objektu točeno kraft pivo obogatilo selekciju već postojećih, kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju moguću saradnju. Kad kažemo najbolju da pojasnimo. U poziciji smo da uložimo u kompletnan projekat, od samog projektovanja i planiranja sistema, do izrade hladne komore sa instalacijama, pratećom opremom i našim konzolama za točenje. Uz to ćete dobiti naše brendirane čaše, majice,  podmetače i ostali prateći reklamni materijal.

inat horeca

MOJE PIVO Pivo sa vašim brendom?

divider

Pivo po vašem ukusu i sa vašim brendingom? 

Oduvek ste želeli da budete vlasnik brendiranog piva po svom ukusu. Nudimo vam mogućnost proizvodnje piva koje će u konsultacijama sa našim šefom proizvodnje i tehnologom rezultirati proizvodom koji ste uvek želeli. Naš marketinški tim će se pozabaviti kako vašim vizuelnim identitetom, tako i digitalnim marketingom.

pivo sa vasim brendom